Makelaar Friesland - De Vos Makelaardij


Opgewonden stapt u bij een makelaar in Friesland naar binnen. Misschien bent u op zoek naar die ene droomwoning. Of neemt u na jarenlang plezier toch echt afscheid van uw huidige huis in het mooie Fryslân. Hoe dan ook: het is tijd voor een nieuw begin. Onze deskundige makelaars helpen u graag om deze belangrijke gebeurtenis in goede banen te leiden. De Vos Makelaardij: een frisse wind door Noordoost Friesland.


 

Een woning kopen

Het kopen van een huis of appartement is een grote stap. Als makelaar in Friesland willen wij u daarin ondersteunen. Of u nu alleen een bezichtiging aanvraagt, op een huis wilt bieden of de koop wilt afronden. Bij ons betaalt u alleen voor de diensten die u daadwerkelijk bij ons afneemt. Bekijk meteen onze tarieven!


Uw woning verkopen

Bij De Vos Makelaardij nemen wij alle tijd voor de verkoop van uw woning. In de eerste plaats bepalen onze specialisten een goede vraagprijs. We zorgen ervoor dat uw woning professioneel in beeld komt en organiseren een open huis. Daarnaast ontwikkelen we - als makelaar in Friesland - een actief koopplan, waarbij wij bezichtigingen in goede banen leiden. Is er interesse? Dan onderhandelen wij scherp over de prijs en voorwaarden. Ten slotte stellen wij de koopovereenkomst op en begeleiden wij de levering van het huis. 

Wat zeggen onze klanten?

Mijn makelaar, Matteije de Vos, heeft mij op een deskundige manier geadviseerd en begeleid op de weg naar de verkoop van mijn woning. Ook de feedback die ik op sommige momenten kreeg was zeer bruikbaar. Kortom, volgens mij een makelaar met een hart voor huizen en voor mensen.

- Dhr. J. Renes (4 december 2017)

Matteije is een prima ondernemer. Weet wat hij kan en wat hij wil. Steekt veel tijd en energie in zijn bedrijf en de klanten. Zeer persoonlijk en direct in contact en goed bereikbaar. Zijn vakkennis is uitstekend. Ik ben tevreden over hem en zal hem zeker aanbevelen.

- Mevr. de Vries (3 december 2017)

Een prettige manier van communiceren en houdt zich aan de gemaakte afspraken. Is duidelijk, heeft een visie waardoor je weet waar je aan toe bent. Verder goed bereikbaar en bereid om mee te denken. Dit alles voor een aantrekkelijk tarief. Binnen 4 weken was ons huis verkocht. Kortom, we kunnen de Vos makelaardij zeker aanraden!!

- Oud-eigenaar Arumerstraat 22 (4 september 2017)

Het aanbod van De Vos Makelaardij

‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg.’ Met deze visie heeft Matteije de Vos zijn makelaarskantoor in Friesland opgericht. Dankzij zijn no-nonsense mentaliteit blinkt hij uit in zijn doelgerichte en scherpe onderhandeling. Daarnaast houdt De Vos Makelaardij zich ook bezig met taxaties en woningverhuur. Zo heeft u alles onder één dak. Dus bent u op zoek naar een makelaar in Noordoost Friesland? Zoek niet verder! Op Funda worden wij beoordeeld met een ruime 9!

 

Raadpleeg direct een makelaar in Friesland

Wanneer u zich op de woningmarkt begeeft, komt er veel op u af. De Vos Makelaardij staat u daarom graag bij. Bent u op zoek naar uw droomhuis? Bekijk ons aanbod en plan vandaag nog een bezichtiging. En wilt u uw huidige woning binnenkort in de verkoop zetten? Vraag dan een gratis waardebepaling bij ons aan. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Bel daarvoor naar 06 23 56 15 34, mail naar info@devosmakelaardij.nl of vul onderstaand formulier in. Hoe kan onze makelaar in Friesland u van dienst zijn?


*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy

Waarom de Vos Makelaardij

  • een waardebepaling van uw woning is altijd gratis en vrijblijvend;
  • no-nonsens mentaliteit (Friese mentaliteit)
  • doelgericht en scherp onderhandelen
  • gemiddelde beoordeling boven de 9!
  • deskundig en gecertificeerd
  • professionele woningpresentatie
  • en denkt in kansen!