Vastgoedbeheer - De Vos Makelaardij
Vastgoedbeheer

Als vastgoedeigenaar weet u dat het verhuren van vastgoed veel verplichtingen en verantwoordelijkheden met zich meebrengt. Van het opstellen van contracten met huurders en derde partijen tot het zorgvuldig bijhouden van administratie en boeken, er komt veel bij kijken. Gelukkig biedt De Vos Makelaardij de ideale oplossing in vastgoedbeheer. Wij ontzorgen u op het gebied van administratie, financieel en technisch beheer. Met onze no-nonsense aanpak werken wij accuraat en hanteren wij korte lijnen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wat doet een vastgoedbeheerder?

Als vastgoedbeheerder behartigen wij de belangen van u als vastgoedeigenaar. Wij fungeren als tussenpersoon in de communicatie tussen beide partijen en derden. Wij verzorgen het complete pakket van administratief, financieel en technisch vastgoedbeheer.

   

Administratief vastgoedbeheer

Een goede administratie is essentieel bij het verhuren van vastgoed. Zo moet u bijvoorbeeld de gegevens van uw huurders nauwkeurig bijhouden en registreren, huurverhogingen doorvoeren, huurovereenkomsten opstellen en inspectierapporten verzorgen. Met ons administratief vastgoedbeheer nemen wij u deze taken uit handen.

Financieel vastgoedbeheer

Als financieel vastgoedbeheerder verzorgen wij de maandelijkse facturatie en controleren wij of de huur tijdig en correct is betaald. Eventuele huurachterstanden worden gemonitord en wij begeleiden u bij een incassotraject om de huur alsnog te incasseren. Daarnaast regelen wij de betalingen aan onderhoudsmonteurs en andere partijen, uiteraard na uw goedkeuring.

Technisch vastgoedbeheer

Wij begrijpen als geen ander dat u uw vastgoed goed onderhouden wilt hebben. Dit geldt natuurlijk ook voor de huurder, die hierin bepaalde verplichtingen heeft. Met ons technisch vastgoedbeheer hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij verzorgen het structureel onderhoud, voeren controles uit op onderhoud en brandveiligheid en regelen (spoed)reparaties.De Vos Makelaardij: Uw Vastgoedbeheerder

De Vos Makelaardij is een betrouwbare partner als het gaat om vastgoedbeheer. Wij beschikken over de benodigde kennis en motivatie om uw vastgoed efficiënt te beheren. De no-nonsensmentaliteit en korte communicatielijnen dragen bij aan een goede dienstverlening. Daarnaast staan wij voor nauwkeurig en adequaat vastgoedbeheer. Klanten beoordelen de dienstverlening van De Vos Makelaardij gemiddeld met een 9,2. Naast vastgoedbeheer kennen wij alle ins en outs van de huizemarkt als makelaar in Leeuwarden!

Meer weten?

Als u meer wilt weten over vastgoedbeheer of direct een vastgoedbeheerder wilt inschakelen, kunt u vrijblijvend contact opnemen met De Vos Makelaardij via 058 203 70 72 of info@devosmakelaardij.nl.


*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy