Een woning (aan)kopen

Een huis of appartement kopen is een grote stap waar wij graag bij helpen. We weten als geen ander hoe spannend en stressvol een huis kopen kan zijn.

Daar hebben wij inmiddels jarenlang ervaring mee en wordt (zeer) positief beoordeeld door onze klanten, namelijk met gemiddeld een 9 of hoger!

Het kopen van een woning doet u in het algemeen maar een paar keer in het leven. Bij deze grote investering is deskundig advies op zijn plaats. Echter betaalt u ons alleen voor wat we daadwerkelijk voor je doen. Ook al is het alleen een bezichtiging.

In Leeuwarden en omstreken zijn wij de enige aankoopmakelaar die jou de vrijheid geeft om te kiezen wat u op dat moment van een aankoopmakelaar nodig hebt. U betaalt alleen wat u afneemt.


Woning aankopen

Hoe werkt het?

Wilt u dat wij alleen meekijken tijdens de bezichtiging? Of de hulp bij het bieden op een woning? Bent u helemaal overtuigd dat die ene woning het moet worden en wilt u ontzorgd kopen? U kan bij De Vos Makelaardij kiezen wat bij u past.

Meer informatie?

Benieuwd wat De Vos Makelaardij voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Wat zeggen onze klanten?

De Vos Makelaardij is kundig, betrouwbaar en gaat net even verder! Is pro actief en geeft goede verkoopadviezen. Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling.

- verkoper It Noarderfjild 7 - Stiens (geschreven op 22 september 2021)

De makelaar en zijn team hebben ons perfect geholpen bij het verkopen van het huis van mijn vader. Ze zijn zeer deskundig en maken altijd tijd voor een vraag te beantwoorden en geven een duidelijk antwoord.
Kortom: helemaal TOP.

- verkoper Trui Jentinkwei 7 (geschreven op 28 december 2020)

Voor de 2 de keer in zee met de Vos makelaar. Na publicatie op Funda gelijk de andere dag een bezichtiging en gelijk de juiste huurders. Super snel weer verhuurd.

- verhuurder Henriette Roland Holstweg 43 (geschreven op 3 februari 2021)

Recent aangekocht

Heechpaed 2

Dronryp

€ 795.000 kosten koper
Fiskersbuorren 1

Wijnaldum

€ 339.500 kosten koper
Jan Jelles Hofleane 67

Leeuwarden

€ 198.000 kosten koper

Zoekopdracht

Filter met zoektermen

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy