Een woning (aan)kopen

Een huis of appartement kopen is een grote stap waar wij graag bij helpen. We weten als geen ander hoe spannend en stressvol een huis kopen kan zijn.

Daar hebben wij inmiddels jarenlang ervaring mee en wordt (zeer) positief beoordeeld door onze klanten, namelijk met gemiddeld een 9 of hoger!

Het kopen van een woning doet u in het algemeen maar een paar keer in het leven. Bij deze grote investering is deskundig advies op zijn plaats. Echter betaalt u ons alleen voor wat we daadwerkelijk voor je doen. Ook al is het alleen een bezichtiging.

In Leeuwarden en omstreken zijn wij de enige aankoopmakelaar die jou de vrijheid geeft om te kiezen wat u op dat moment van een aankoopmakelaar nodig hebt. U betaalt alleen wat u afneemt.


Woning aankopen

Hoe werkt het?

Wilt u dat wij alleen meekijken tijdens de bezichtiging? Of de hulp bij het bieden op een woning? Bent u helemaal overtuigd dat die ene woning het moet worden en wilt u ontzorgd kopen? U kan bij De Vos Makelaardij kiezen wat bij u past.

Meer informatie?

Benieuwd wat De Vos Makelaardij voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Wat zeggen onze klanten?

Makelaar M. Verkoopt geen onzin. Direct to the point. Speelt goed in op de wensen van de verkoper. Contacten via het kantoor liepen gestroomlijnd. Goede communicatie. Mailwisseling uitstekend. Kortom deze makelaar plus medewerkers is aan te raden.

- Verkoper Julianalaan 51 (6 januari 2020)

Meneer de Vos was goed te bereiken, duidelijk en betrokken. Hij heeft ons kundig geadviseerd, wat uiteindelijk tot een succesvolle aankoop heeft geleid. De Vos is ontzettend transparant over wat hij doet en zijn tarieven en zijn adviezen zijn to the point en eerlijk. Wij kunnen hem natuurlijk niet vergelijken met anderen, maar onze ervaring was louter positief.

- Koper van Dokter Ypeijlaan 2 (geschreven op 20 mei 2020) 

Beste makelaar van de provincie. Durft risico’s te nemen, en luistert naar de klant. Jouw wens is hun aanbod.

Verkoper Marnixstraat 90 (30 juni 2020)

Recent aangekocht

Langesân 106

Leeuwarden

€ 350.000 k.k.
Dokter Ypeylaan 2

Noardburgum

€ 339.000 k.k.
De Malus 27

Leeuwarden

€ 259.500 k.k.

Zoekopdracht

Filter met zoektermen

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy