Een woning (aan)kopen

Een huis of appartement kopen is een grote stap waar wij graag bij helpen. We weten als geen ander hoe spannend en stressvol een huis kopen kan zijn.

Daar hebben wij inmiddels jarenlang ervaring mee en wordt (zeer) positief beoordeeld door onze klanten, namelijk met gemiddeld een 9 of hoger!

Het kopen van een woning doet u in het algemeen maar een paar keer in het leven. Bij deze grote investering is deskundig advies op zijn plaats. Echter betaalt je ons alleen voor wat we daadwerkelijk voor je doen. Ook al is het alleen een bezichtiging.

In Leeuwarden en omstreken zijn wij de enige aankoopmakelaar die jou de vrijheid geeft om te kiezen wat jij op dat moment van een aankoopmakelaar nodig hebt. U betaalt alleen wat u afneemt.


Woning aankopen

Hoe werkt het?

Wil je dat wij alleen meekijken tijdens de bezichtiging? Of de hulp bij het bieden op een woning? Ben je helemaal overtuigd dat die ene woning het moet worden en wil je ontzorgd kopen? Je kan bij De Vos Makelaardij kiezen wat bij je past.

Meer informatie?

Benieuwd wat De Vos Makelaardij voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Wat zeggen onze klanten?

Makelaar M. Verkoopt geen onzin. Direct to the point. Speelt goed in op de wensen van de verkoper. Contacten via het kantoor liepen gestroomlijnd. Goede communicatie. Mailwisseling uitstekend. Kortom deze makelaar plus medewerkers is aan te raden.

- Verkoper Julianalaan 51 (6 januari 2020)

Sta volledig achter hun eigen "de no-nonsense makelaar in Leeuwarden" uitspraak! To the point, geen gouden bergen, zeer behulpzaam, staat open voor suggesties. Luistert oor...kortom een aanrader om met dit makelaarskantoor in zee te gaan!

- Mevr. Heuvelman (9 december 2019)

De lijnen waren kort, het contact erg prettig en de makelaar zelf erg deskundig. Absoluut tevreden.

- Dhr. Arjan CeKa (3 februari 2020)

Recent aangekocht

Jacob van Wieringenstrjitte 11

Leeuwarden

€ 589.000 k.k.
Dobbe 3

Leek

€ 275.000 k.k.
Europaplein 35

Leeuwarden

€ 145.000 k.k.

Zoekopdracht

Filter met zoektermen

*
*
*