Een woning (aan)kopen

Een huis of appartement kopen is een grote stap waar wij graag bij helpen. We weten als geen ander hoe spannend en stressvol een huis kopen kan zijn.

Daar hebben wij inmiddels jarenlang ervaring mee en wordt (zeer) positief beoordeeld door onze klanten, namelijk met gemiddeld een 9 of hoger!

Het kopen van een woning doet u in het algemeen maar een paar keer in het leven. Bij deze grote investering is deskundig advies op zijn plaats. Echter betaalt u ons alleen voor wat we daadwerkelijk voor je doen. Ook al is het alleen een bezichtiging.

In Leeuwarden en omstreken zijn wij de enige aankoopmakelaar die jou de vrijheid geeft om te kiezen wat u op dat moment van een aankoopmakelaar nodig hebt. U betaalt alleen wat u afneemt.


Woning aankopen

Hoe werkt het?

Wilt u dat wij alleen meekijken tijdens de bezichtiging? Of de hulp bij het bieden op een woning? Bent u helemaal overtuigd dat die ene woning het moet worden en wilt u ontzorgd kopen? U kan bij De Vos Makelaardij kiezen wat bij u past.

Meer informatie?

Benieuwd wat De Vos Makelaardij voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Wat zeggen onze klanten?

Tijdens onze zoektocht van ongeveer 2 a 3 maanden naar een huis hebben wij met Matteije de Vos 3 huizen bezichtigd en 2 biedingen gedaan. De afspraken voor bezichtigingen konden heel snel ingepland worden, we werden continu op de hoogte gesteld van de stand van zaken. Telkens als we een vraag hadden of een afspraak wilden maken belde ik het kantoor en werd er snel geschakeld met Matteije. Korte lijntjes en direct actie. Tijdens de bezichtigingen keek Matteije erg kritisch naar de huizen en stelde ons vragen zodat hij wist wat wij wel en niet wilden. Daarna gaf hij zijn eerlijke mening over waarom wij wel of niet voor dit huis zouden moeten gaan. Dit stelden wij erg op prijs. Uiteindelijk hebben we op 2 huizen geboden. Tijdens de biedingen was Matteije erg duidelijk en wist hij precies wat we moesten bieden. Bij het eerste bod zijn we het helaas niet geworden omdat dat de verkoper ook een bieding had van bekenden, deze kregen de voorkeur. Bij het tweede bod zijn wij wel uitgekozen door de verkoper. Dit komt zeker door de goede begeleiding en kennis van de aankoopmakelaar. We hebben hierdoor in deze tijd erg snel een huis kunnen kopen die voldoet aan onze eisen.

- koper Van Goslingastate 5, Leeuwarden (geschreven op 15 mei 2023)

Het contact verliep soepel en vlot. We ontvingen helder advies en hadden duidelijke afspraken over de strategie met als gewenst resultaat de aankoop van de woning. Kortom, zeer goed geregeld.

- koper Bonnehosstraat 20, Leeuwarden (geschreven op 1 augustus 2022)

Matteije de Vos in een paar kernwoorden:
toegankelijk, deskundig, meedenkend en een no-nonsens mentaliteit!

- verkoper Van Andlastate 25 Leeuwarden (geschreven op 27 september 2022)

Recent aangekocht

Goslingastate 5

Leeuwarden

€ 295.000 kosten koper
Reidlanswei 4

Hurdegaryp

€ 425.000 kosten koper
De Pôlle 17

Goutum

€ 365.000 kosten koper

Zoekopdracht

Filter met zoektermen

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy