Een woning (aan)kopen

Een huis of appartement kopen is een grote stap waar wij graag bij helpen. We weten als geen ander hoe spannend en stressvol een huis kopen kan zijn.

Daar hebben wij inmiddels jarenlang ervaring mee en wordt (zeer) positief beoordeeld door onze klanten, namelijk met gemiddeld een 9 of hoger!

Het kopen van een woning doet u in het algemeen maar een paar keer in het leven. Bij deze grote investering is deskundig advies op zijn plaats. Echter betaalt u ons alleen voor wat we daadwerkelijk voor je doen. Ook al is het alleen een bezichtiging.

In Leeuwarden en omstreken zijn wij de enige aankoopmakelaar die jou de vrijheid geeft om te kiezen wat u op dat moment van een aankoopmakelaar nodig hebt. U betaalt alleen wat u afneemt.


Woning aankopen

Hoe werkt het?

Wilt u dat wij alleen meekijken tijdens de bezichtiging? Of de hulp bij het bieden op een woning? Bent u helemaal overtuigd dat die ene woning het moet worden en wilt u ontzorgd kopen? U kan bij De Vos Makelaardij kiezen wat bij u past.

Meer informatie?

Benieuwd wat De Vos Makelaardij voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Wat zeggen onze klanten?

Vanaf het eerste contact is alles prettig verlopen. Er was veel aandacht en begrip voor onze persoonlijke situatie en dat waarderen wij. De woning was snel verkocht en het was makkelijk dat sommige zaken online geregeld konden worden. Soms duurde het wat lang voor er een reactie op een e-mail kwam, maar dat was niet echt hinderlijk. Wij zijn zeer tevreden.

- verkoper It Blikkelan 48, Hallum (geschreven op 20 juni 2022)

Het contact verliep soepel en vlot. We ontvingen helder advies en hadden duidelijke afspraken over de strategie met als gewenst resultaat de aankoop van de woning. Kortom, zeer goed geregeld.

- koper Bonnehosstraat 20, Leeuwarden (geschreven op 1 augustus 2022)

Matteije de Vos in een paar kernwoorden:
toegankelijk, deskundig, meedenkend en een no-nonsens mentaliteit!

- verkoper Van Andlastate 25 Leeuwarden (geschreven op 27 september 2022)

Recent aangekocht

De Pôlle 17

Goutum

€ 365.000 kosten koper
Zoutsloot 20

Harlingen

€ 350.000 kosten koper
Heechhiem 1

Goutum

€ 375.000 kosten koper

Zoekopdracht

Filter met zoektermen

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy