Een woning (aan)kopen

Een huis of appartement kopen is een grote stap waar wij graag bij helpen. We weten als geen ander hoe spannend en stressvol een huis kopen kan zijn.

Daar hebben wij inmiddels jarenlang ervaring mee en wordt (zeer) positief beoordeeld door onze klanten, namelijk met gemiddeld een 9 of hoger!

Het kopen van een woning doet u in het algemeen maar een paar keer in het leven. Bij deze grote investering is deskundig advies op zijn plaats. Echter betaalt u ons alleen voor wat we daadwerkelijk voor je doen. Ook al is het alleen een bezichtiging.

In Leeuwarden en omstreken zijn wij de enige aankoopmakelaar die jou de vrijheid geeft om te kiezen wat u op dat moment van een aankoopmakelaar nodig hebt. U betaalt alleen wat u afneemt.


Woning aankopen

Hoe werkt het?

Wilt u dat wij alleen meekijken tijdens de bezichtiging? Of de hulp bij het bieden op een woning? Bent u helemaal overtuigd dat die ene woning het moet worden en wilt u ontzorgd kopen? U kan bij De Vos Makelaardij kiezen wat bij u past.

Meer informatie?

Benieuwd wat De Vos Makelaardij voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Wat zeggen onze klanten?

Het contact verliep goed.
De benadering was vriendelijk en persoonlijk.
Deskundig en serieus in de verkoop.

- verkoper De Ruyterweg 18 Leeuwarden (geschreven op 14 februari 2024)

Wij zijn tevreden over hoe het gegaan is met de verkoop. Een fijne communicatie met de makelaar en de binnendienst. Top team. Ze zijn vriendelijk en toegankelijk, deskundig en serieus.Ze zijn goed bereikbaar via telefoon en app

- verkoper kavel Foarwei 21-6 Aldwâld (geschreven op 28 maart 2024)

Ik heb deze makelaar op gevoel gekozen . Ik had contact met ze opgenomen n.a.l.v een woning die ze te koop hadden.Die woning heb ik niet gekocht maar mede n.a.l.v het contact heb ik wel besloten dat ze mijn woning mochten verkopen. Mijn gevoel was goed ; Vriendelijke mensen goed contact en een punctuele dienstverlening.

- verkoper Tuinbouwstraat 26 Leeuwarden (geschreven op 29 april 2024)

Recent aangekocht

Julianalaan 28

Leeuwarden

€ 324.500 kosten koper
Bakkerswei 17

Damwald

€ 289.000 kosten koper
Nijlansdyk 135

Leeuwarden

€ 195.000 kosten koper

Zoekopdracht

Filter met zoektermen

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy