Een woning (aan)kopen

Een huis of appartement kopen is een grote stap waar wij graag bij helpen. We weten als geen ander hoe spannend en stressvol een huis kopen kan zijn.

Daar hebben wij inmiddels jarenlang ervaring mee en wordt (zeer) positief beoordeeld door onze klanten, namelijk met gemiddeld een 9 of hoger!

Het kopen van een woning doet u in het algemeen maar een paar keer in het leven. Bij deze grote investering is deskundig advies op zijn plaats. Echter betaalt je ons alleen voor wat we daadwerkelijk voor je doen. Ook al is het alleen een bezichtiging.

In Leeuwarden en omstreken zijn wij de enige aankoopmakelaar die jou de vrijheid geeft om te kiezen wat jij op dat moment van een aankoopmakelaar nodig hebt. U betaalt alleen wat u afneemt.


Woning aankopen

Hoe werkt het?

Wil je dat wij alleen meekijken tijdens de bezichtiging? Of de hulp bij het bieden op een woning? Ben je helemaal overtuigd dat die ene woning het moet worden en wil je ontzorgd kopen? Je kan bij De Vos Makelaardij kiezen wat bij je past.

Meer informatie?

Benieuwd wat De Vos Makelaardij voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Wat zeggen onze klanten?

Het contact met Matteije was erg fijn. Duidelijke communicatie met een helder doel voor ogen. Hij heeft ons perfect geholpen met de aankoop van ons prachtige eerste koophuis. We zouden Matteije zeker aanraden als makelaar

- Aletta Bos (13 juni 2019)

Deze makelaar denkt met je mee en behoedt je voor verkeerde beslissingen. Hij heeft een goed netwerk van deskundigen die op korte termijn inzetbaar zijn voor het maken van bijv een bouwkundig rapport. Erg prettig in de omgang

- koper Maria Lousiastraat 25 (28 mei 2019)

De makelaar kwam rustig en professioneel over, geen bla bla maar correct en duidelijk met zijn verhaal. Hij nam rustig de tijd om het verkoop proces uit te leggen en gaf goede begeleiding bij het invullen van de nodige documenten. Het verkoop proces is heel snel verlopen en we werden keurig op tijd op de hoogte gehouden van de voortgang. De door hem ingehuurde fotograaf leverde foto's van professionele kwaliteit wat zeker de verkoop te goede kwam. Kortom een top makelaar!

- Theo Schraag (7 augustus 2019)

Recent aangekocht

Europaplein 35

Leeuwarden

€ 145.000 k.k.
Taniaburg 53

Leeuwarden

€ 298.500 k.k.
Cornelis Frederikstraat 41

Leeuwarden

€ 125.000 k.k.

Zoekopdracht

Filter met zoektermen

*
*
*