Bieden op een woning


Bieden op een woning

Hoe gaat dit in zijn werk?


Nadat we samen de woning hebben gezien, gaan we samen de strategie bepalen. Dit is pas mogelijk nadat, je weet wat de financiële mogelijkheden zijn. We adviseren daarnaast over welke risico's je kunt nemen, welke voorwaarden van toepassing kunnen zijn en ook wanneer het tijd is om de woning los te laten.

Als het bod wordt geaccepteerd, dan gaan we je helpen met het ontzorgt aankopen van de woning. We bestuderen de koopovereenkomst voor je en zijn indien nodig, aanwezig bij de een bouwkundige keuring. We houden de ontbindende voorwaarden voor je in de gaten en mochten deze uitgewerkt zijn dan kunnen we overgaan tot het aankopen. Als het bod is geaccepteerd en geen voorbehouden meer zijn, dan ronden we samen de aankoop af, zonder zorgen.


Wat zeggen onze klanten?

Mijn makelaar, Matteije de Vos, heeft mij op een deskundige manier geadviseerd en begeleid op de weg naar de verkoop van mijn woning. Ook de feedback die ik op sommige momenten kreeg was zeer bruikbaar. Kortom, volgens mij een makelaar met een hart voor huizen en voor mensen.

- Dhr. J. Renes (4 december 2017) 
Matteije is een prima ondernemer. Weet wat hij kan en wat hij wil. Steekt veel tijd en energie in zijn bedrijf en de klanten. Zeer persoonlijk en direct in contact en goed bereikbaar. Zijn vakkennis is uitstekend. Ik ben tevreden over hem en zal hem zeker aanbevelen.

- Mevr. de Vries (3 december 2017)

Een prettige manier van communiceren en houdt zich aan de gemaakte afspraken. Is duidelijk, heeft een visie waardoor je weet waar je aan toe bent. Verder goed bereikbaar en bereid om mee te denken. Dit alles voor een aantrekkelijk tarief. Binnen 4 weken was ons huis verkocht. Kortom, we kunnen de Vos makelaardij zeker aanraden!!

- Oud-eigenaar Arumerstraat 22 (4 september 2017)
Recent aangekocht

Tauvlinder 20

Meppel

€ 319.500 k.k.
Koolstraat 36

Groningen

€ 149.000 k.k.
Dokkumer Straatweg 13

Burdaard

Prijs op aanvraag

Zoekopdracht

Filter met zoektermen

*
*
*