Bieden op een woning


Bieden op een huis

Hoe gaat dit in zijn werk?


Nadat we samen de woning hebben gezien, gaan we samen de strategie bepalen. Dit is pas mogelijk nadat, u weet wat de financiële mogelijkheden zijn. We adviseren daarnaast over welke risico's u kunt nemen, welke voorwaarden van toepassing kunnen zijn en ook wanneer het tijd is om de woning los te laten.

Als het bod wordt geaccepteerd, dan gaan we u helpen met het ontzorgt aankopen van de woning. We bestuderen de koopovereenkomst voor u en zijn indien nodig, aanwezig bij de een bouwkundige keuring. We houden de ontbindende voorwaarden voor u in de gaten en mochten deze uitgewerkt zijn dan kunnen we overgaan tot het aankopen. Als het bod is geaccepteerd en geen voorbehouden meer zijn, dan ronden we samen de aankoop af, zonder zorgen.


Wat zeggen onze klanten?

Erg blij met makelaardij De Vos en team bij de aankoop van deze woning. Deskundig en betrouwbaar en tevens goed advies gekregen.

- koper Gele Lis 12 Buitenpost (geschreven op 7 januari 2021)

Een professionele makelaar met uitstekende kennis van de huidige markt. Ons huis was binnen 3 weken voor een prachtige prijs verkocht! Op het gebied van Social Media valt nog wel wat te halen. Wij raden de Vos Makelaardij zeker aan!

- verkoper Engelsestraat 59 Leeuwarden (geschreven op 17 juni 2021)

Super geholpen en alles fantastisch gecommuniceerd tot aan de kleinste puntjes ! Ik zal de Vos makelaar zeker aanraden.

- verkoper Toutenburgleane 48 Tytsjerk (geschreven op 10 mei 2021)
Recent aangekocht

Heechpaed 2

Dronryp

€ 795.000 kosten koper
Fiskersbuorren 1

Wijnaldum

€ 339.500 kosten koper
Jan Jelles Hofleane 67

Leeuwarden

€ 198.000 kosten koper

Zoekopdracht

Filter met zoektermen

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy