Bieden op een woning


Bieden op een huis

Hoe gaat dit in zijn werk?


Nadat we samen de woning hebben gezien, gaan we samen de strategie bepalen. Dit is pas mogelijk nadat, u weet wat de financiële mogelijkheden zijn. We adviseren daarnaast over welke risico's u kunt nemen, welke voorwaarden van toepassing kunnen zijn en ook wanneer het tijd is om de woning los te laten.

Als het bod wordt geaccepteerd, dan gaan we u helpen met het ontzorgt aankopen van de woning. We bestuderen de koopovereenkomst voor u en zijn indien nodig, aanwezig bij de een bouwkundige keuring. We houden de ontbindende voorwaarden voor u in de gaten en mochten deze uitgewerkt zijn dan kunnen we overgaan tot het aankopen. Als het bod is geaccepteerd en geen voorbehouden meer zijn, dan ronden we samen de aankoop af, zonder zorgen. Ontzorgen, dat is waar wij bij De Vos Makelaardij in Leeuwarden voor staan.


Wat zeggen onze klanten?

Vanaf het eerste moment goed de verwachtingen gemanaged. Tijdens de verkoop ons volledig ontzorgd en ons goed op de hoogte gehouden. Al met al zijn we erg tevreden met hoe het volledige traject is verlopen.

- verkoper Engelumerstraat 1 Leeuwarden (geschreven op 1 september 2022)

Ondanks de veranderende markt heeft de Vos makelaars de verkoop van mijn woning binnen een redelijke termijn gerealiseerd.
Contact met de makelaar was ook zeer prettig. Na iedere bezichtiging een duidelijke samenvatting van hoe deze was verlopen.

- verkoper Koekoekstraat 2 Leeuwarden (geschreven op 2 juni 2023)

Het contact met de makelaar was uitstekend. We zijn goed op de hoogte gehouden. Ook de administratieve afhandeling is prima op orde

- verkoper Anton Mauvestraat 15 Leeuwarden (geschreven op 21 maart 2023)




Recent aangekocht

Goslingastate 5

Leeuwarden

€ 295.000 kosten koper
Reidlanswei 4

Hurdegaryp

€ 425.000 kosten koper
De Pôlle 17

Goutum

€ 365.000 kosten koper

Zoekopdracht

Filter met zoektermen

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy