Bieden op een woning


Bieden op een woning

Hoe gaat dit in zijn werk?


Nadat we samen de woning hebben gezien, gaan we samen de strategie bepalen. Dit is pas mogelijk nadat, je weet wat de financiële mogelijkheden zijn. We adviseren daarnaast over welke risico's je kunt nemen, welke voorwaarden van toepassing kunnen zijn en ook wanneer het tijd is om de woning los te laten.

Als het bod wordt geaccepteerd, dan gaan we je helpen met het ontzorgt aankopen van de woning. We bestuderen de koopovereenkomst voor je en zijn indien nodig, aanwezig bij de een bouwkundige keuring. We houden de ontbindende voorwaarden voor je in de gaten en mochten deze uitgewerkt zijn dan kunnen we overgaan tot het aankopen. Als het bod is geaccepteerd en geen voorbehouden meer zijn, dan ronden we samen de aankoop af, zonder zorgen.


Wat zeggen onze klanten?

Matteije de Vos heeft meer dan zijn best gedaan om de verkoop van ons huis in goede banen te leiden. We zijn zeer tevreden over de goede begeleiding en het persoonlijke contact.

- de heer Wennekes (2 mei 2019)

We hebben de service ervaren als doortastend, zeer deskundig met een vernieuwende aanpak en uitstekende communicatie.


- verkoper Van Sminiaweg 114 (25 april 2019)

Contacten met makelaar en backoffice verliepen prima; heldere, duidelijke communicatie en realistisch omtrent gang van zaken en verwachtingspatroon.

- verkoper Wiardaplantage 20 ( 26 april 2019)
Recent aangekocht

Maria Louisestraat 25

Leeuwarden

€ 250.000 k.k.
Tauvlinder 20

Meppel

€ 319.500 k.k.
Koolstraat 36

Groningen

€ 149.000 k.k.

Zoekopdracht

Filter met zoektermen

*
*
*