Bieden op een woning


Bieden op een woning

Hoe gaat dit in zijn werk?


Nadat we samen de woning hebben gezien, gaan we samen de strategie bepalen. Dit is pas mogelijk nadat, je weet wat de financiële mogelijkheden zijn. We adviseren daarnaast over welke risico's je kunt nemen, welke voorwaarden van toepassing kunnen zijn en ook wanneer het tijd is om de woning los te laten.

Als het bod wordt geaccepteerd, dan gaan we je helpen met het ontzorgt aankopen van de woning. We bestuderen de koopovereenkomst voor je en zijn indien nodig, aanwezig bij de een bouwkundige keuring. We houden de ontbindende voorwaarden voor je in de gaten en mochten deze uitgewerkt zijn dan kunnen we overgaan tot het aankopen. Als het bod is geaccepteerd en geen voorbehouden meer zijn, dan ronden we samen de aankoop af, zonder zorgen.


Wat zeggen onze klanten?

Contact was uitstekend en dhr. de Vos stond ook open voor onze suggesties. Verder verliep het contact met de administratie ook uitstekend.

- verkoper Frederik Ruyschstraat 23 (14 november 2019)

Vos makelaardij heeft ons bijgestaan met de aankoop van een appartement. Het is echt de no-nonsense makelaar zoals hij op de site beweert. Eerlijk en recht door zee.

- koper Europaplein 35 i (19 september 2019)

Zeer gedreven en spontane makelaar, die altijd voor je klaarstaat. Wij hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren. Binnen een week was ons huis verkocht, voor een meer dan fantastische prijs! Dankjewel Matteije!

- de heer Tom Rijpma (23 oktober 2019)
Recent aangekocht

Jacob van Wieringenstrjitte 11

Leeuwarden

€ 589.000 k.k.
Dobbe 3

Leek

€ 275.000 k.k.
Europaplein 35

Leeuwarden

€ 145.000 k.k.

Zoekopdracht

Filter met zoektermen

*
*
*