Bieden op een woning


Bieden op een huis

Hoe gaat dit in zijn werk?


Nadat we samen de woning hebben gezien, gaan we samen de strategie bepalen. Dit is pas mogelijk nadat, u weet wat de financiële mogelijkheden zijn. We adviseren daarnaast over welke risico's u kunt nemen, welke voorwaarden van toepassing kunnen zijn en ook wanneer het tijd is om de woning los te laten.

Als het bod wordt geaccepteerd, dan gaan we u helpen met het ontzorgt aankopen van de woning. We bestuderen de koopovereenkomst voor u en zijn indien nodig, aanwezig bij de een bouwkundige keuring. We houden de ontbindende voorwaarden voor u in de gaten en mochten deze uitgewerkt zijn dan kunnen we overgaan tot het aankopen. Als het bod is geaccepteerd en geen voorbehouden meer zijn, dan ronden we samen de aankoop af, zonder zorgen.


Wat zeggen onze klanten?

Het contact tussen de makelaar en ons verliep soepel en prettig .

Was altijd bereikbaar en lukte dit niet dan belde de makelaar ons altijd terug.

- verkoper De Barrage 1 (geschreven op 21 april 2020)

Matteije heeft ons prima geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning. Wij vonden het op voorhand moeilijk te bepalen wat een eerlijke prijs zou zijn om de woning te kopen. Matteije heeft ons goed geadviseerd en hij heeft er voor gezorgd dat we de woning met een behoorlijke korting hebben kunnen kopen. Matteije is goed bereikbaar en komt zijn afspraken na! Bedankt!

- koper van Rijksstraatweg 129 (geschreven op 1 mei 2020)

Een persoonlijke aanpak, en een laagdrempelige communicatie zorgt voor een zeer prettige samenwerking. Punctualiteit is voor ons belangrijk bij iets belangrijks als het verkopen van het huis, en ook dat is goed voor elkaar.

Ook belangrijk is doeltreffend zijn in het vinden van de juiste koper voor de woning. Wij hebben dit hele proces als prettig ervaren.

- verkoper De Welle 33 (geschreven op 28 augustus 2020) 
Recent aangekocht

Langesân 106

Leeuwarden

€ 350.000 k.k.
Dokter Ypeylaan 2

Noardburgum

€ 339.000 k.k.
De Malus 27

Leeuwarden

€ 259.500 k.k.

Zoekopdracht

Filter met zoektermen

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy