Bieden op een woning


Bieden op een woning

Hoe gaat dit in zijn werk?


Nadat we samen de woning hebben gezien, gaan we samen de strategie bepalen. Dit is pas mogelijk nadat, je weet wat de financiële mogelijkheden zijn. We adviseren daarnaast over welke risico's je kunt nemen, welke voorwaarden van toepassing kunnen zijn en ook wanneer het tijd is om de woning los te laten.

Als het bod wordt geaccepteerd, dan gaan we je helpen met het ontzorgt aankopen van de woning. We bestuderen de koopovereenkomst voor je en zijn indien nodig, aanwezig bij de een bouwkundige keuring. We houden de ontbindende voorwaarden voor je in de gaten en mochten deze uitgewerkt zijn dan kunnen we overgaan tot het aankopen. Als het bod is geaccepteerd en geen voorbehouden meer zijn, dan ronden we samen de aankoop af, zonder zorgen.


Wat zeggen onze klanten?

Het contact tussen de makelaar en ons verliep soepel en prettig .

Was altijd bereikbaar en lukte dit niet dan belde de makelaar ons altijd terug.

- verkoper De Barrage 1 (geschreven op 21 april 2020)

Matteije heeft ons prima geholpen met de aankoop van onze nieuwe woning. Wij vonden het op voorhand moeilijk te bepalen wat een eerlijke prijs zou zijn om de woning te kopen. Matteije heeft ons goed geadviseerd en hij heeft er voor gezorgd dat we de woning met een behoorlijke korting hebben kunnen kopen. Matteije is goed bereikbaar en komt zijn afspraken na! Bedankt!

- koper van Rijksstraatweg 129 (geschreven op 1 mei 2020)

Ik heb De Vos Makelaardij ingeschakeld als aankoopmakelaar en heb daar geen moment spijt van gehad. Ik heb Matteije ervaren als een bijzonder prettig persoon. Hij is doortastend en daagt je uit om je prioriteiten te stellen en af te wegen en houdt je zonodig een spiegel voor. Deskundig en realistisch, reageert snel en is betrouwbaar. Ook alle lof voor zijn medewerkers. Een echte aanrader.

- koper van De Malus 27 (geschreven op 21 april 2020)
Recent aangekocht

De Malus 27

Leeuwarden

€ 259.500 k.k.
Gieterstraat 2

Eext

€ 510.000 k.k
Jacob van Wieringenstrjitte 11

Leeuwarden

€ 589.000 k.k.

Zoekopdracht

Filter met zoektermen

*
*
*