Bieden op een woning


Bieden op een woning

Hoe gaat dit in zijn werk?


Nadat we samen de woning hebben gezien, gaan we samen de strategie bepalen. Dit is pas mogelijk nadat, je weet wat de financiële mogelijkheden zijn. We adviseren daarnaast over welke risico's je kunt nemen, welke voorwaarden van toepassing kunnen zijn en ook wanneer het tijd is om de woning los te laten.

Als het bod wordt geaccepteerd, dan gaan we je helpen met het ontzorgt aankopen van de woning. We bestuderen de koopovereenkomst voor je en zijn indien nodig, aanwezig bij de een bouwkundige keuring. We houden de ontbindende voorwaarden voor je in de gaten en mochten deze uitgewerkt zijn dan kunnen we overgaan tot het aankopen. Als het bod is geaccepteerd en geen voorbehouden meer zijn, dan ronden we samen de aankoop af, zonder zorgen.


Wat zeggen onze klanten?

Prettige communicatie, goede inhoudelijke kennis zoals markt- en bouwkennis, heeft goede ideen en tips. Aanrader.

- Dhr. Beerlings (3 december 2018)
Deze makelaar heeft ons geholpen bij de aankoop van ons nieuwe huis en verkoop van ons oude huis. Hij heeft kennis van zaken en geeft deskundig advies. Afspraken worden altijd vlot nagekomen en het contact is prettig verlopen. Wij raden de makelaar zeker aan!

- eigenaar Spoorstraat (21 november 2018)

Wij zullen deze makelaar zeker aanbevelen! Heeft kennis van zaken, is goed te bereiken, zet de woning goed op de markt, geen 9 tot 17 mentaliteit en heeft onze woning zeer vlot weten te verkopen!

- Mevrouw. L. Strijk (1 november 2018)
Recent aangekocht

Maria Louisestraat 25

Leeuwarden

€ 250.000 k.k.
Tauvlinder 20

Meppel

€ 319.500 k.k.
Koolstraat 36

Groningen

€ 149.000 k.k.

Zoekopdracht

Filter met zoektermen

*
*
*