De Vos Makelaardij

Iedereen heeft dromen, ik draag graag mijn steentje bij om deze te verwezenlijken. Dat is ook de leidraad van mijn carrière. Na mijn studie van Vastgoed & Makelaardij in Groningen heb ik op verschillende werkplekken mensen mogen helpen. Mijn motto binnen de makelaardij is ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. Op deze no-nonsens manier heb ik de afgelopen 2 jaren succesvol gewerkt als makelaar in Leeuwarden. Nu is het de tijd om dit motto binnen mijn eigen makelaarskantoor nog meer te benutten en uit te breiden met mijn visie op de makelaardij. Ik zie makelen als een prachtig vak en mijn specialisme. Ik ga met veel plezier en enthousiasme uw huis aan- of verkopen.  

In mijn vrije tijd ben ik bezig met het opknappen van ons huis (woonachtig in Buitenpost), waar ik samen met mijn vriendin woon. Zij zorgt voor de nodige (online) inspiratie en creativiteit. Daarnaast houd ik mij bezig met het hout kappen voor de houtkachel en waterpolo ik fanatiek in Groningen. Dat laatste vult vooral mijn vrije tijd en geeft veel energie om onze klanten met dezelfde fanatieke mentaliteit te bedienen.


Meer informatie?

Wilt u kennismaken met De Vos Makelaardij? Vul dan het onderstaande formulier in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact opnemen