Makelaar Franeker - De Vos Makelaardij


Huis verkopen in Franeker

Elk huis heeft zijn eigen waarde en is uniek. Dit geldt ook voor de mensen achter de woning. Het is een grote stap om uw woning te verkopen, er komt veel bij kijken. Gaat u eerst uw eigen woning verkopen, voordat u een nieuwe woning hebt gevonden? Of wilt u eerst weten waar uw nieuwe (t)huis staat, voordat u het verkoopbord in de tuin zet? Voor iedereen is dat anders en dat geeft ons een unieke kans om u te helpen!

» Lees meer over het verkopen van uw huis

Huis aankopen in Franeker

Een huis of appartement kopen is een grote stap en daar helpen wij graag bij. U wilt niet te veel betalen en geen bouwkundige gebreken achteraf. Wij vinden dat een huis ook moet passen en een goed gevoel geven. Onze aankoopdienst kan op verschillende manieren ingevuld worden. Heeft u al uw droomwoning gezien? Dan nemen wij graag de tijd voor een bezichtiging, mocht het nodig zijn een bouwkundig onderzoek. Daarbij streven we samen met u naar het juiste gevoel van het betalen van een eerlijke prijs.

» Lees meer over het aankopen van een huis

Wat zeggen onze klanten?

Mijn makelaar, Matteije de Vos, heeft mij op een deskundige manier geadviseerd en begeleid op de weg naar de verkoop van mijn woning. Ook de feedback die ik op sommige momenten kreeg was zeer bruikbaar. Kortom, volgens mij een makelaar met een hart voor huizen en voor mensen.

- Dhr. J. Renes (4 december 2017)

Matteije is een prima ondernemer. Weet wat hij kan en wat hij wil. Steekt veel tijd en energie in zijn bedrijf en de klanten. Zeer persoonlijk en direct in contact en goed bereikbaar. Zijn vakkennis is uitstekend. Ik ben tevreden over hem en zal hem zeker aanbevelen.

- Mevr. de Vries (3 december 2017)

Een prettige manier van communiceren en houdt zich aan de gemaakte afspraken. Is duidelijk, heeft een visie waardoor je weet waar je aan toe bent. Verder goed bereikbaar en bereid om mee te denken. Dit alles voor een aantrekkelijk tarief. Binnen 4 weken was ons huis verkocht. Kortom, we kunnen de Vos makelaardij zeker aanraden!!

- Oud-eigenaar Arumerstraat 22 (4 september 2017)

De Vos Makelaardij helpt u graag verder

Bij De Vos Makelaardij staat goed bereikbaar zijn hoog in het vaandel. Als u uw droomhuis heeft gevonden, is het fijn dat u snel kunt handelen. Schroom niet en bel, app of mail gerust.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy

Waarom de Vos Makelaardij

  • een waardebepaling van uw woning is altijd gratis en vrijblijvend;
  • no-nonsens mentaliteit (Friese mentaliteit)
  • doelgericht en scherp onderhandelen
  • gemiddelde beoordeling boven de 9!
  • deskundig en gecertificeerd
  • professionele woningpresentatie
  • en denkt in kansen!