Makelaar nabij Heerenveen - De Vos MakelaardijDe Vos Makelaardij is de nieuwste makelaardij nabij Heerenveen. Bij ons makelaarskantoor helpen we u graag met de koop en verkoop van een woning. Zoekt u een betrouwbare makelaar in Heerenveen en omgeving en vindt u persoonlijk contact belangrijk? Schakel dan de hulp in van ons makelaarskantoor. Wij zijn de makelaar in de regio Heerenveen die graag denkt in kansen.Huis verkopen? Gratis waardebepaling!

Heeft u een andere woning op het oog? Wij begeleiden u bij de verkoop van uw woning. Als makelaar nabij Heerenveen doen wij er alles aan om uw woning goed te verkopen. Maar we doen alleen wat nodig is. Zo maakt u geen onnodige kosten. Verder nemen wij als makelaar in de omgeving van Heerenveen de tijd voor uw woning en luisteren wij naar uw wensen. Een woning verkopen is immers maatwerk. Bent u benieuwd wat uw woning waard is? Vraag dan een gratis waardebepaling aan. Ons makelaarskantoor is aangesloten bij de Taxateursunie. U krijgt dus altijd een gevalideerd taxatierapport. 

» Lees meer over het verkopen van uw huis

Huis kopen in Heerenveen

Ziet u zichzelf al helemaal genieten in uw nieuwe woning? Wij helpen u graag om deze dromen te verwezenlijken! Een huis kopen is een grote investering en dus best een spannende tijd. Wij bieden u daarom als makelaar in Heerenveen het deskundige advies dat u nodig heeft. Wij adviseren u graag tijdens het gehele aankooptraject, maar enkel ook bij het kijken, bieden of kopen van uw droomwoning. U kiest dus zelf waar u advies over wilt ontvangen van ons makelaarskantoor! 

» Lees meer over het aankopen van een huis


Redenen om voor de Vos Makelaardij te kiezen


Matteije de Vos heeft zijn eigen makelaarskantoor in Noord-Oost Friesland opgericht om het juiste resultaat voor u te realiseren. Als makelaar nabij Heerenveen beschikken wij over de no-nonsens mentaliteit (Friese mentaliteit). Daarnaast vinden wij doelgericht en scherp onderhandelen belangrijk. U toch ook? Wij denken ook graag in kansen voor u als klant.


Bovendien is bij onze makelaardij de waardebepaling van uw woning altijd gratis en vrijblijvend. 


Contact opnemen met De Vos Makelaardij nabij Heerenveen?

Bent u op zoek naar een makelaar nabij Heerenveen die u helpt om uw droomwoning te vinden? Of naar een makelaardij die u helpt bij het verkopen van uw woning? De Vos Makelaardij is gevestigd in Leeuwarden en Buitenpost. Vanuit daar bedienen wij een groot deel van Noord-Oost Friesland. Wij komen graag bij u langs om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Heeft u vragen over één van onze diensten of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact op met ons makelaarskantoor via 06 23 56 15 34 of mail naar info@devosmakelaardij.nl. De Vos Makelaardij uit de buurt van Heerenveen ontzorgt u bij de koop of verkoop van uw huis.

Contactformulier

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy