Vastgoedbeheer Leeuwarden - De Vos Makelaardij


 
 
Bent u vastgoedeigenaar in Leeuwarden en ervaart u veel gedoe bij het verhuren van uw panden? Het beheren van vastgoed brengt immers veel verantwoordelijkheden en verplichtingen met zich mee, zoals het opstellen van contracten, het bijhouden van de administratie en het uitvoeren van technisch onderhoud. Gelukkig biedt De Vos Makelaardij uitkomst met professioneel vastgoedbeheer in Leeuwarden. Wij ontzorgen u volledig met administratief, financieel en technisch beheer, zodat u zich kunt richten op het uitbreiden van uw vastgoedportefeuille.

Wat is onze rol als vastgoedbeheerder in Leeuwarden?

Als vastgoedbeheerder in Leeuwarden behartigt De Vos Makelaardij uw belangen als vastgoedeigenaar. Wij fungeren als tussenpersoon in de communicatie met huurders en derden en verzorgen het complete pakket van administratief, financieel en technisch vastgoedbeheer.
 

Administratie

Bij verhuur van vastgoed is een nauwkeurige administratie van groot belang. Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van huurdersgegevens, huurverhogingen en het opstellen van huurovereenkomsten. Met administratief vastgoedbeheer door De Vos Makelaardij hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.
 

Financieel vastgoedbeheer

Als financieel vastgoedbeheerder in Leeuwarden zorgen wij voor een tijdige facturatie van de huur en monitoren we huurachterstanden. Indien nodig begeleiden wij u bij het incassotraject. Ook regelen wij betalingen aan onderhoudsmonteurs en andere derden namens u.
 

Onderhoud van uw vastgoed

Goed onderhoud van uw vastgoed is van groot belang voor de waarde en verhuurbaarheid ervan. Met technisch vastgoedbeheer in Leeuwarden door De Vos Makelaardij wordt het onderhoud voor u geregeld en houden wij de brandveiligheid in de gaten. Spoedreparaties worden direct opgepakt en uitgevoerd.
 

Waarom vastgoedbeheer in Leeuwarden inschakelen?

Het inschakelen van een professionele vastgoedbeheerder kan u veel tijd en moeite besparen. Bij De Vos Makelaardij beschikken wij over de benodigde kennis en ervaring om uw vastgoed optimaal te beheren. Hierdoor kunt u zich richten op andere belangrijke zaken.
 

De Vos Makelaardij ontzorgt u!

Op zoek naar deskundig en betrouwbaar vastgoedbeheer in Leeuwarden? Zoek dan niet verder dan De Vos Makelaardij! Ons team onder leiding van Matteije de Vos beschikt over ruime kennis en ervaring om u van dienst te zijn. Wij streven naar een efficiënte dienstverlening met een no-nonsense mentaliteit en korte communicatielijnen. Bij ons kunt u rekenen op accuraat en adequaat vastgoedbeheer in Leeuwarden, waarbij wij altijd handelen volgens de geldende regels en wetgeving.
 

Of het nu gaat om het inschakelen van een monteur in het weekend of het maken van de juiste beslissing in een complexe situatie, De Vos Makelaardij staat voor u klaar. Onze klanten waarderen onze dienstverlening gemiddeld met een 9,2.

 
Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op via 058 203 70 72 of info@devosmakelaardij.nl en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van vastgoedbeheer in Leeuwarden.
 
 

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy