Vastgoedbeheer Friesland - De Vos Makelaardij
Het verhuren van vastgoed in Friesland brengt veel rechten en plichten met zich mee. Contracten met huurders en derde partijen dienen tot in de puntjes in orde te zijn en te worden nageleefd. Alles moet op de juiste manier in de boeken worden verwerkt. En wat te doen bij een defecte ketel in het weekend of een huurder die de huur niet betaalt? De Vos Makelaardij biedt uitkomst met vastgoedbeheer in Friesland. U wordt volledig ontzorgd met administratief, financieel en technisch beheer. De no-nonsens beheerder werkt accuraat en hanteert korte lijnen. Neem vrijblijvend contact op over vastgoedbeheer in Friesland.


Wat doet een vastgoedbeheerder?

Als vastgoedbeheerder in Friesland behartigt De Vos Makelaardij de belangen van u als vastgoedeigenaar. De vastgoedbeheerder treedt op als tussenpersoon in de communicatie tussen beide partijen en derden. De Vos Makelaardij verzorgt het complete pakket van administratief, financieel en technisch vastgoedbeheer in Friesland.

Administratief vastgoedbeheer

Bij verhuur van vastgoed dient uw administratie tot in de puntjes in orde te zijn. Denk bijvoorbeeld aan het registreren en bijhouden van huurdersgegevens, huurverhogingen, het opstellen van huurovereenkomsten en het verzorgen van inspectierapporten. Met administratief vastgoedbeheer door De Vos Makelaardij wordt dit voor u geregeld.

Financieel vastgoedbeheer

Als financieel vastgoedbeheerder in Friesland verzorgt De Vos Makelaardij de maandelijkse facturatie zodat de huur accuraat en tijdig wordt betaald. Huurachterstanden worden gemonitord en mocht het nodig, dan volgt begeleiding naar een incassotraject om de huur alsnog te incasseren. Ook worden met uw fiat de betalingen aan bijvoorbeeld onderhoudsmonteurs voor u geregeld.

Technisch vastgoedbeheer

Als verhuurder wilt u uw panden goed worden onderhouden. Ook de huurder heeft hierin bepaalde verplichtingen. Structureel onderhoud, controles op onderhoud en brandveiligheid, het regelen van (spoed)reparaties; met technisch vastgoedbeheer in Friesland door De Vos Makelaardij heeft u hier geen omkijken meer naar.

Waarom vastgoedbeheer inschakelen?

Bezit en verhuurt u woningen en/of bedrijfspanden in Friesland, dan kan vastgoedbeheer inschakelen u veel tijd en moeite schelen. Zoals u hierboven kon lezen, komt er veel bij kijken en er is specialistische kennis en ervaring nodig om de verhuur goed te laten verlopen. Door vastgoedbeheer in Friesland in te schakelen, kunt u zich concentreren op uw vastgoedportefeuille.

Vastgoedbeheer in Friesland; De Vos Makelaardij ontzorgt

De genoemde kennis en ervaring is ruimschoots aanwezig bij De Vos Makelaardij. Het team van Matteije de Vos is deskundig en gemotiveerd. De no-nonsensmentaliteit en korte communicatielijnen dragen bij aan een efficiënte dienstverlening. Het bedrijf staat voor accuraat en adequaat vastgoedbeheer in Friesland. Uw partner in vastgoed beheren kan in iedere situatie de juiste afweging maken en direct in actie komen, alles volgens de geldende regels en wetgeving. Gaat er bijvoorbeeld iets kapot in het weekend, dan heeft De Vos Makelaardij de slagkracht en connecties om snel een monteur in te schakelen. Klanten beoordelen de dienstverlening van De Vos Makelaardij gemiddeld met een 9,2.

Vrijblijvend contact over vastgoedbeheer

Wilt u meer weten over vastgoedbeheer in Friesland of direct een vastgoedbeheerder inschakelen? Neem vrijblijvend contact op met De Vos Makelaardij via 058 203 70 72 of info@devosmakelaardij.nl.

 

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy