Aankoopmakelaar

3 april 2017

Wat is de meerwaarde van een aankoopmakelaar?

Aankoopmakelaar

De afgelopen maand hebben wij 2 kopers begeleid bij de aankoop van hun nieuwe woning. Bij de volgende woningen hebben wij bemiddeld bij aankoop:

- De Spil 11 te Buitenpost

- De Wiek 8 te Buitenpost

Wat is de meerwaarde van een aankoopmakelaar?

Een aankoopmakelaar zorgt ervoor dat je geen bouwkundige-, juridische- en financiële risico's loopt tijdens het kopen van je droomhuis. Daarnaast is een huis aankopen vaak een emotionele beslissing, terwijl het kopen van een huis toch zeker een overeenkomst is met grote gevolgen. Een aankoopmakelaar staat rationeel in het aankoopproces  en kan hierdoor de aankoop in het breder perspectief zien. Daarbij is de aankoopmakelaar goed bekend in de markt en weet hoe hij op de juiste manier moet onderhandelen, hierdoor betaalt de aankoopmakelaar zichzelf vaak al terug. U kunt de aankoopmakelaar zien als een procesbegeleider die u behoedt van het lopen van (onnodige) risico's. De Vos Makelaardij werkt op basis van No cure No pay, dit betekent dat u ons alleen betaald bij bewezen diensten.

Wilt u meer weten over onze aankoopmakelaar? Neem vrijblijvend contact met ons op via https://www.devosmakelaardij.nl/aankoop/huis-aankopen/