Meidoornstraat 3

Meidoornstraat 3
LEEUWARDEN

Vraagprijs:
€ 219.000 k.k.

Meidoornstraat 3, LEEUWARDEN

woningtype
Woonhuis

woonoppervlakte
120 m²

Aantal kamers
5 kamers, 4 slaapkamers

Locatie
LEEUWARDEN

Foto's

Omschrijving

Op zoek naar een ruime instapklare (starters)woning in de Bloemenbuurt van Leeuwarden? Wellicht is deze woning aan de Meidoornstraat 3 iets voor jou! Met vier slaapkamers, een grote berging en een zonnige stadstuin is het fantastisch wonen in deze buurt. Met 5 minuten fietsen van het centrum van Leeuwarden ligt de woning op een geweldige locatie.

De indeling is als volgt:
Via de voordeur kom je in een ruime hal met trapkast en toilet. Via deze hal is er toegang tot de woonkamer met massief houten vloer en openslaande deuren. Daarnaast beschikt de woonkamer over een vrijstaande houtkachel. Via de hal is er ook toegang tot de ruime keuken die van alle gemakken is voorzien. De eerste verdieping beschikt over een moderne en recente (2019) badkamer. De badkamer is inmiddels verhuisd naar boven, daardoor is er een ruime berging aanwezig voor fietsen en gereedschap. Tussen de berging en de openslaande deuren van de woonkamer is de tuin gesitueerd.

Via de hal beneden is er toegang tot de bovenverdieping. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers aanwezig en een fraaie badkamer van 2019. De badkamer is voorzien van inloopdouche, toilet, ligbad en wastafel met meubel. Met een vaste trap is er vanaf de overloop ook toegang tot de tweede verdieping waar ook twee (slaap)kamers aanwezig zijn. Een fijne woning waar met veel plezier is gewoond.

Algemeen:
- gebruikersoppervlakte wonen 120 m2 en inhoud 425 m3
- perceeloppervlakte 106 m2
- centraal verwarmd middels cv-ketel (Nefit uit 2015) eigendom
- energielabel C
- woning beschikt over gevel-, vloer- en dakisolatie
- gedeeltelijke HR++ beglazing en dubbele beglazing
- aanvaarding in overleg

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze woning? Dan plannen we graag een bezichtiging.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

De woning is gemeten op basis van de Branche Brede Meetinstructie (BBMI). Deze meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte.
De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De Vos Makelaardij staat niet in voor de juistheid van de plattegronden en aanvaardt hiervoor geen aansprakelijkheid.

Over deze woning

Locatie

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 219.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1934
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte120 m²
Perceeloppervlakte106 m²
Woning Inhoud425 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelC

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 203 70 72 voor direct contact.

Contact opnemen