Freark Damwei 38

Freark Damwei 38
Leeuwarden

Huurijs:
€ 245,00 p.m

Freark Damwei 38, Leeuwarden

Locatie
Leeuwarden

Foto's

Omschrijving

Een strak en modern kantoorruimte van circa 14 m2 op het bedrijven- en winkelpark De Zwette, gelegen aan de Zuidwestelijke zijde van Leeuwarden. De kantoorruimte is onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw, hierin huisvesten op dit moment een personal training- en diëtistenpraktijk en een massagepraktijk.
De Zwette is het grootste bedrijventerrein in Friesland, met ongeveer 400 bedrijven Deze kantoorruimte aan de Freark Damwei 38, opgeleverd in 2021 maakt deel uit van een bedrijfsverzamelgebouw. Met een strak en fris design is dit een ideale ruimte om klanten/cliënten te ontvangen. Deze kantoorruimte is met oog voor duurzaamheid en gebruik van hoogwaardige materialen gebouwd. Gelegen op een ruim opgezet terrein met veel water en groen, gelegen op een centrale locatie direct aan de N31, nabij de A31 en A32.

Huurprijs: € 245,- ex. Btw per maand
Servicekosten: € 45,- ex. Btw per maand
Energiekosten: €65,- per maand

Prijs inclusief gebruik, toilet (incl. schoonmaak) en pantry.

De verhuurinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Over deze woning

Locatie

Over dit object

Overdracht
Statusverhuurd
Prijs€ 245,00 p.m
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiekantoorruimte

Functie informatie

KANTOORRUIMTE
Oppervlakte14 m²
Aantal Verdiepingen1
Turnkey1

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 203 70 72 voor direct contact.

Contact opnemen