Concordiastrjitte 15

Concordiastrjitte 15
BURDAARD

Vraagprijs:
€ 535.000 k.k.

Concordiastrjitte 15, BURDAARD

woningtype
Woonhuis

woonoppervlakte
176 m²

Aantal kamers
5 kamers, 4 slaapkamers

Locatie
BURDAARD

Foto's

Omschrijving

Op een fraaie woonlocatie staat deze ruime vrijstaande woning, gelegen aan open vaarwater! Deze woning, gebouwd in 2008, is gelegen op een royaal perceel van bijna 1000 m2. Het perceel biedt de mogelijkheid om je eigen boot aan te leggen, te genieten van een prachtig aangelegde tuin (gelegen op het zuiden) en een ruime oprit die voldoende parkeergelegenheid biedt. Verder biedt deze onderhoudsvriendelijke woning een ruime woonkamer (bijna 70 m2) met fraaie serre, energielabel A, 4 ruime slaapkamers en badkamer met sauna.

Van harte welkom om deze mooie woning te komen bekijken!

Burdaard
Deze vrijstaande woning is gelegen in het dorp Burdaard in Noardeast-Fryslân op ongeveer 12 minuten rijden vanaf Dokkum en 25 minuten vanaf het centrum van Leeuwarden. Burdaard is een aantrekkelijk woondorp gelegen aan de Elfstedenroute met o.a. een basisschool, kleine supermarkt, huisarts met apotheek, restaurant, theater, bloemist, camping, jachthaven, molen en zwembad. Daarnaast zijn er diverse sportverenigingen en is er een actief verenigingsleven. Op 1 minuut lopen ben je bij het doorgaande vaarwater (druk bevaren Staande Mast Route naar de Waddenzee), kortom een levendig en gezellig dorp. De zeedijk, de Waddeneilanden en Nationaal Park Lauwersmeer zijn snel bereikbaar. In de nabije omgeving is veel rust, ruimte, natuur en zijn er prachtige wandel- en fietspaden.

Indeling van de woning:

Begane grond:
- gehele begane grond is voorzien van marmeren vloer met vloerverwarming
- entree, hal met trapopgang en meterkast
- modern toilet met fonteintje
- L-vormige woonkamer met fraaie serre (circa 67 m2). Woonkamer biedt verschillende zithoeken en uitzicht over de tuin en het vaarwater
- open keuken met granieten werkblad en voorzien van inbouwapparatuur: keramische kookplaat, combi-oven, vaatwasser, afzuigkap en losse Amerikaanse koel-vrieskast (blijft achter)
- bijkeuken met cv-opstelling en wasmachine aansluiting
- aangebouwde garage met elektrische sectional deur

1e verdieping:
- overloop
- 1e slaapkamer, thans in gebruik als inloopkast (circa 4 m2)
- royale 2e slaapkamer aan de voorzijde van de woning (circa 16 m2)
- luxe en royale badkamer met ligbad, inloopdouche, wastafel met meubel en sauna
- 3e en 4e slaapkamer (circa 11 en 18 m2)
- vlizotrap naar bergzolder (WTW opstelling)

Tuin:
Een prachtige achtertuin, met een royaal oppervlakte van circa 500 m², perfect gepositioneerd op het zuiden. Voor tuinliefhebbers is dit een idyllische plek waar alles in de zomer tot volle bloei komt. Tevens voorzien van een houten berging met elektra.

Algemeen:
- gebruiksoppervlakte wonen 176 m2 (exclusief garage) en inhoud 689 m3
- perceeloppervlakte 997 m2
- energielabel A
- inpandige garage met elektrische sectional deur
- vloerverwarming op de begane grond
- aan het water gelegen met eigen aanlegplaats van circa 20 meter (walbeschoeiing circa 3 jaar oud)
- fraaie woonlocatie aan open vaarwater
- aanvaarding in overleg


De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Over deze woning

Locatie

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 535.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar2008
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte176 m²
Perceeloppervlakte997 m²
Woning Inhoud689 m³
Kamers5 (4 slaapkamers)
Energie
EnergielabelA

Plan een bezichtiging

Vraag direct een bezichtiging aan voor deze woning. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy