Apolloweg 17-j

Apolloweg 17-j
Leeuwarden

Huurijs:
€ 695,00 p.m

Apolloweg 17-j, Leeuwarden

Locatie
Leeuwarden

Foto's

Omschrijving

Op bedrijventerrein "de Hemrik" gelegen beschikbare garagebox in een complex van meerdere units, biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Op de begane grond, met een oppervlakte van 10,9 meter diep bij 5,49 meter breed, beschikt deze unit over elektrische overheaddeur met een hoogte van 4,0 meter en goederenlift. De tweede verdieping, met een vloeroppervlakte van ongeveer 59 vierkante meter, welke is voorzien van een raampartij (kunststof kozijnen) voor extra daglicht. Deze verdieping kan ook worden ingericht als kantoorruimte, waardoor de garagebox/bedrijfshal geschikt is voor diverse doeleinden.

Technische gegevens:
* totaal circa 120 m2
* Opgetrokken in kalkzandsteen blokken en dak voorzien van sandwich panelen
* Onderhoudsarme kunststof buitenkozijnen voorzien isolerende beglazing
* Separate loopdeur naast elektrische overheaddeur (circa 3,8 m breed x 4,0 m hoog),
* Garagebox voorzien van elektra en water aansluiting
* Servicekosten van toepassing: 360 euro ex btw per jaar (terrein buitenzijde)


De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Over deze woning

Locatie

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 695,00 p.m
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiebedrijfsruimte

Functie informatie

Plan een bezichtiging

Vraag direct een bezichtiging aan voor deze woning. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy