Vacature: We zijn op zoek naar een nieuwe makelaar!

6 februari 2022

De Vos Makelaardij zoek een ambitieuze, gedreven en no-nonsens makelaar.

Vacature: We zijn op zoek naar een nieuwe makelaar!

Is het jouw passie om klanten te helpen bij het realiseren van hun (woon)dromen? Zet jij graag die stap extra om het verschil te maken en stop je niet als een klant na kantooruren belt? Is daarnaast het binnenhalen van een verkoopopdracht jouw tweede natuur, maar zorg jij er ook voor dat alles punctueel afgehandeld wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Ervaring hebben als makelaar is een pré, net zoals gediplomeerd (ARMT, KRMT, RM of RT) zijn. Daarnaast is het een pré indien je kennis hebt van het werkgebied. Herken je jezelf in deze profielomschrijving, dan nodigen we je graag uit om te komen solliciteren.

Wat zijn jouw werkzaamheden:

Bezichtigingen verzorgen, onderhandelingen, verkoopgesprekken, taxaties, verhuur, beheer, aanbiedingsteksten schrijven en vooral veel onderweg zijn.

Wie zijn wij:

5 jaar geleden is De Vos Makelaardij B.V. opgericht en groeit al 5 jaar. Het team bestaat inmiddels uit 2 makelaars en 3 binnendienst medewerkers. Vanuit het kantoor aan de westkant van de stad Leeuwarden bestrijken we een ruim werkgebied (o.a. Noordoost Friesland, stad Leeuwarden en omstreken).

Wat bieden we jou:

  • Professioneel team om mee te werken en waar plezier hebben belangrijk is
  • Nuchtere werkwijze en werkhouding
  • Marktconform salaris (inclusief telefoon en laptop van de zaak)
  • Leaseauto in overleg
  • Flexibele werktijden
  • Contract voor langere periode

Reacties kunnen voor 22 februari 2022 gemaild worden naar m.devos@devosmakelaardij.nl. Na ontvangst hiervan zullen wij contact opnemen en jou mogelijk uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertellen wij je graag meer over de functie en over ons kantoor. Om referenties kan gevraagd worden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met dhr. M. de Vos, telefoonnummer: 06-15135144.