Vacature makelaar

14 september 2022

Word jij onze nieuwe makelaar?

Vacature makelaar

De Vos Makelaardij zoekt een ambitieuze, gedreven en no-nonsens makelaar.

Is het jouw passie om klanten te helpen bij het realiseren van hun (woon)dromen? Zet jij graag die stap extra om het verschil te maken en stop jij niet als een klant na kantooruren belt? Is daarnaast het binnenhalen van een verkoopopdracht jouw tweede natuur en zorg jij er ook voor dat alles punctueel afgehandeld wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Ervaring hebben als makelaar is een pré, net zoals gediplomeerd (ARMT, KRMT, RM of RT) zijn. Daarnaast is het een pré om kennis te hebben van het werkgebied. Herken jij jezelf in deze profielomschrijving, dan nodigen wij jou graag uit om te komen solliciteren.

Wat zijn jouw werkzaamheden:

Bezichtigingen verzorgen (voor zowel verhuur als verkoop), onderhandelingen en verkoopgesprekken voeren, taxaties opnemen en uitwerken, administratie van vastgoedbeheer, aanbiedingsteksten schrijven en vooral veel onderweg zijn.

Wie zijn wij:

Bijna 6 jaar geleden is De Vos Makelaardij opgericht en groeit nog steeds. Het team bestaat uit 2 Register Makelaars & Taxateurs, 1 Assistent Makelaar en 2 commercieel medewerkers binnendienst. Vanuit het kantoor aan de westkant van de stad Leeuwarden bestrijken we een ruim werkgebied (o.a. Noordoost Friesland, stad Leeuwarden en omstreken).

Wat bieden wij jou:

  • Professioneel team om mee te werken en waar plezier hebben belangrijk is
  • Nuchtere werkwijze en werkhouding
  • Marktconform salaris (inclusief telefoon en laptop van de zaak)
  • Leaseauto in overleg
  • Flexibele werktijden
  • Contract voor langere periode

Reacties kunnen voor 28 september 2022 gemaild worden naar m.devos@devosmakelaardij.nl. Na ontvangst hiervan zullen wij contact opnemen en jou mogelijk uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertellen wij jou graag meer over de functie en over ons kantoor. Om referenties kan gevraagd worden. Voor meer informatie kun jij contact opnemen met Matteije de Vos telefoonnummer: 06-15135144.