Wedzebuorren 16,
TWIJZEL

In een prachtige omgeving in Twijzel bieden wij een perceel aan van 1215 m2 beschikbaar met een gemengde bestemming. Dat betekent dat de grond o.a. be... Lees verder »

Vraagprijs:
€ 139.500 k.k.

Wedzebuorren 16, TWIJZEL

Locatie
TWIJZEL

Foto's

Op de kaart

Refresh to make it work.

Omschrijving

In een prachtige omgeving in Twijzel bieden wij een perceel aan van 1215 m2 beschikbaar met een gemengde bestemming. Dat betekent dat de grond o.a. bestemd is voor:

* woningen, al dan niet in combinatie met:
* ruimte voor een aan-huis-verbonden beroep of bedrijf;
* verkoop van goederen via internet;
* gebouwen ten behoeve van detailhandel, maatschappelijke voorzieningen, dienstverlenende bedrijven en/of instellingen en kantoren (onder bepaalde voorwaarden)
* aan- en uitbouwen en bijgebouwen

Twijzel (Fries: Twizel) is een dorp gelegen in de gemeente Achtkarspelen, via N355 op 10 minuten gelegen van Buitenpost, ca. 15 kilometer ten noorden van Drachten en 20 kilometer ten oosten van Leeuwarden. Vanouds is Twijzel een typisch streekdorp, vroeger heette het dorp Optwizel, wat betekent: 'bij de tweesprong'. Hedendaags is het een agrarische dorp met veel mooie monumentale boerderijen. Landelijk is de omgeving van Twijzel interessant, de omgeving biedt indrukwekkend veel groen en water.

- herinrichtingsrente van toepassing € 480,- (eindjaar 2034)
- aanvaarding in overleg

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Over deze woning

Bouwvormn.v.t.
WoonplaatsTWIJZEL
Status beschikbaarheidVerkocht
Koopprijs€ 139.500 kosten koper
Aanvaardingin overleg

Helaas

Dit object is helaas niet meer beschikbaar. Kijk op het overzicht pagina voor meer aanbod.