Rijksstraatweg 80

Rijksstraatweg 80
NOARDBURGUM

Vraagprijs:
Prijs op aanvraag

Rijksstraatweg 80, NOARDBURGUM

woningtype
Woonhuis

woonoppervlakte
70 m²

Aantal kamers
3 kamers, 2 slaapkamers

Locatie
NOARDBURGUM

Foto's

Omschrijving

Een unieke kans! Op een bijzondere plek aan het open vaarwater komen 9 luxe chalets op eigen grond. Allen met meerdere aanlegsteigers en een vrij uitzicht. Het project is bekend onder de naam Eiland Noardburgum. De prijs is op aaanvraag.

De vrijstaande chalets op Eiland Noardburgum hebben een moderne en eigentijdse uitstraling. De luxe chalets zijn in verschillende modellen uitvoerbaar (vanaf 45 m2 tot 85 m2). Er zijn vele optie mogelijkheden voor de indeling. Zoals een inpandige berging. De modules zijn geheel aan te passen naar uw eigen wensen.

De chalets worden gebouwd op eigen grond. De kavels hebben verschillende afmetingen. Vanaf ca. 226 m2 tot ca. 680 m2 . Alle kavels zijn gelegen aan eigen vaarwater en beschikken over één of meerdere aanlegsteigers. Verder kenmerken de kavels zich door een vrij uitzicht.

Eiland Noardburgum is een kleinschalig recreatiepark met 9 luxe chalets vanaf 70 m2. Het park kenmerkt zich door een landelijk ligging aan het open vaarwater (Kukhernster Feart) en ligt op ca. 10 minuten vaarafstand van het Burgumermeer. De Friese Meren zijn op ca. 1,5 vaarafstand gelegen. Nabij Eiland Noardburgum zijn wandel- en fietsroutes door de Friese Wouden. Deze omgeving kenmerkt zich door weilanden met botanische weideranden met elzensingels. De stad Leeuwarden en Dokkum zijn op slecht 20 minuten rijafstand gelegen. Op ca. 5 km afstand zijn de dorpen Burgum en Feanwalden met een aanbod aan winkels, musea en sportvoorzieningen.

Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact op om te informeren welke kavels nog beschikbaar zijn. Tevens is de prijs opvraagbaar.

Eiland Noardburgum:
- 9 vrijstaande luxe chalets op eigen grond en water
- Unieke locatie met eigen ligplaats(en).
- De woningen zijn goed geïsoleerd, optioneel zijn zonnepanelen mogelijk (geen aardgas aansluiting)
- Diverse indelingsopties vanaf 45 m2 tot 85 m2
- Op ca. 10 minuten varen van het Burgumermeer en ca. 1,5 uren varen naar Grou en De Friese Meren
- Prijs en beschikbaarheid is opvraagbaar
- Permanente bewoning is niet toegestaan

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Over deze woning

Locatie

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
PrijsPrijs op aanvraag
Bouw
Bouwjaar2021
Bouwvormnieuwbouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte70 m²
Perceeloppervlakte311 m²
Woning Inhoud175 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)

Plan een bezichtiging

Vraag direct een bezichtiging aan voor deze woning. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy