Pauloane

Pauloane
HARKEMA

Vraagprijs:
€ 80.000 k.k.

Pauloane, HARKEMA

woningtype
Bouwgrond

Locatie
HARKEMA

Foto's

ecdc4383c05ba101d65981ef5fec66de.jpg71a658aa80490db005cc87fc1fb8de30.jpgbrochure

Omschrijving

Bouwkavel te koop! Aan de rand van het dorp Harkema is deze kavel gelegen. De kavel dient kadastraal nog te worden ingemeten.

Het is een heerlijke plek om te wonen ook nog eens gelegen in een ruim opgezette woonomgeving op korte afstand van de vele voorzieningen die Harkema te bieden heeft op het gebied van o.a. basisscholen, winkels en sportaccommodaties. Bovendien is het gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen in de richtingen van zowel Drachten, Heerenveen, Groningen en Leeuwarden.


Perceel: circa 334 m2
Bestemming: Wonen, zie voor meer informatie onze brochure

Voor meer informatie zie onze brochure.De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Over deze woning

Locatie

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 80.000 k.k.
Bouw
Bouwvormniet van toepassing
Type ObjectBouwgrond
Hoofdfunctiebouwgrond
Indeling
Perceeloppervlakte334 m²

Plan een bezichtiging

Vraag direct een bezichtiging aan voor deze woning. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy