Oosteinde 11

Oosteinde 11
ST.-JACOBIPAROCHIE

Vraagprijs:
€ 250.000 k.k.

Oosteinde 11, ST.-JACOBIPAROCHIE

woningtype
Woonhuis

woonoppervlakte
143 m²

Aantal kamers
6 kamers, 4 slaapkamers

Locatie
ST.-JACOBIPAROCHIE

Foto's

Omschrijving

In het landelijk gelegen dorp Sint Jacobiparochie staat deze sfeervolle vrijstaande woning met totaal vier slaapkamers. De woning is een rijksmonument (de voorgevel is een trapgevel). Hierdoor is het prachtige uiterlijk van de voorgevel geborgd om in te toekomst te kunnen blijven bestaan.

Indeling van de woning:

Begane grond:
Vanuit de hal is de voorkamer bereikbaar. De voorkamer heeft een fraai balkenplafond en een massieve plankenvloer en kan desgewenst ook als eetkamer worden gebruikt. In het midden van het huis bevindt zich de moderne keuken eveneens met een balkenplafond en diverse inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, afzuigkap en oven. Aan de achterzijde bevindt zich de zitkamer met zicht op de tuin. Ook deze kamer heeft een balkenplafond en een massieve plankenvloer. Langs de rechtergevel kom je via de hal in een gang die loopt naar de aangebouwde bijkeuken. Het dak van de bijkeuken en de wanden zijn geïsoleerd. In de bijkeuken zijn de aansluitingen voor het witgoed. Ook de in 2021 vernieuwde badkamer (geïsoleerd) bevindt zich in de bijkeuken. De badkamer is voorzien van een moderne inloopdouche, wastafelmeubel en een toilet.

Verdieping:
Ruime overloop met bergruimte achter knieschotten, 4 slaapkamers, toiletruimte vooizen van 2e toilet, wastafel en cv-opstelling.

Tuin:
Achter de woning ligt een mooie tuin voorzien van nieuwe bestrating. Omdat de tuin ca. 20 meter diep is, vind je altijd wel een plekje in de zon. Er zijn twee houten schuren en via een achterom zijn deze goed bereikbaar.

Bijzonderheden:
-Het buitenschilderwerk is in 2022 uitgevoerd.
-De badkamer is in 2021 vernieuwd.
-Verwarming middels Remeha Tzerra HR CV ketel uit 2021.
-Voor- en zijgevel voorzien van FINEO monumenten glas. U-waarde vergelijkbaar met drievoudige beglazing.

Sint-Jacobiparochie:
Sint-Jacobiparochie heeft enkele winkels, peuterspeelzaal, basisschool en sportvelden voor voetbal- en kaatswedstrijden. Ook zijn er tennisbanen, een gymnastieklokaal, een ijsbaan en een jeu-de-boulesbaan. Sint-Jacobiparochie heeft ongeveer 1800 inwoners. In de nabijheid vindt u de bekende buitendijkse polders, dit mooie kweldergebied is in de winter domein van duizenden ganzen die er overwinteren. In de zomer graast er vee op deze waddenkwelders, dit prachtige vogelrijke gebied heeft de status “Natuurgebied”.

Afstanden:
Sint-Annaparochie: 3 km
Stiens: 11 km
Leeuwarden: 19 km
Amsterdam: 133 km

Ben je geïnteresseerd in deze sfeervolle woning? Bel dan voor een bezichtiging.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Over deze woning

Locatie

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 250.000 k.k.
Bouw
Bouwjaar1880
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte143 m²
Perceeloppervlakte232 m²
Woning Inhoud501 m³
Kamers6 (4 slaapkamers)

Helaas

Dit object is niet meer beschikbaar

Bekijk ons gehele aanbod of voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
Bel ons op 058 203 70 72 voor direct contact.

Contact opnemen