Kleine Kerkstraat 14

Kleine Kerkstraat 14
Leeuwarden

Huurijs:
€ 2.350,00 p.m

Kleine Kerkstraat 14, Leeuwarden

Locatie
Leeuwarden

Foto's

Omschrijving

In het midden van de Kleine Kerkstraat is deze fraaie winkelruimte gelegen. De Kleine Kerkstraat is één van de bruisende winkelstraten van Leeuwarden en is zelfs meerdere malen uitgeroepen tot leukste winkelstraat van Nederland. Oprecht een A1 locatie te noemen in de stad. De Kleine Kerkstraat verbindt de Nieuwestad met het plein van Oldehove en ondergelegen parkeergarage. Dit geeft veel doorloop, daarnaast zijn o.a. de volgende winkels gevestigd: De Zuivelhoeve, Store 1892, Leonidas, De Notenboutique, Tutte Belle, Van de Witte Mode-Wonen, House of Taste, Famke C en Kaldi Leeuwarden.
De winkelruimte is op zijn laatst gebruikt als opticien, maar de bestemming geeft een breed scala aan mogelijkheden: een delicatessenwinkel, interieurwinkel, dierenzaak of een winkel voor verkoop van kleding, cadeaus, koffie-to-go etc.

Winkelruimte
Het winkelpand heeft in totaal een oppervlakte van circa 176 m² verdeeld over 3 etages. Door een grote raampartij (frontbreedte 4,2 meter) aan de voorzijde beschikt het pand over veel lichtinval en een vrije ligging tegenover de Burmaniastraat. Verhuurbare vloeroppervlaktes:
- Begane grond: circa 112 m²;
- Eerste etage : circa 33 m²;
- Tweede etage : circa 31 m².

Bestemming
Bestemmingsplan: Binnenstad Centrum -3, toegelaten functies: onder andere detailhandel, publiekgerichte dienstverlening, woningen op de etages.

Bereikbaarheid
Dit winkelpand is gelegen in het centrum van Leeuwarden en is per auto bereikbaar voor laden en lossen van maandag tot en met zaterdag van 07.30 tot 12.00 uur.
In de nabije omgeving bevindt zich voldoende parkeergelegenheid, zo bevindt zich op loopafstand parkeergarage de Oldehove.

Indeling

Begane grond:
- lichte entree, centrale ruimte met vide, de voorste winkelruimte gaat over in een 2e gedeelte in de uitbouw aan de achterzijde, met lichtstraat. Thans bevinden zich aan de achterzijde een 3-tal spreek-/kleedkamers en een toilet. De begane grond is recent in zijn geheel onderhouden d.m.v. onder andere schilderwerk, plafond onderhoud en een nieuw betegelde toiletgroep.

1e verdieping:
In de winkel aan de voorzijde is een goed begaanbare open trap welke naar de entresol leidt. Vanuit de entresol is een achterkamer te bereiken met daarin een douche/toilet ruimte. Zowel de 1e als de 2e etage mogen bewoond worden. De kozijnen in de achtergevel van deze etages zijn voorzien van nieuwe HR++ kozijnen. Daarbij is recent een nieuwe laminaatvloer toegevoegd aan de verdiepingsvloer.

2e verdieping:
Vanuit de entresol is middels een vlizotrap een ruime berging te bereiken die in 2 grote delen is onderverdeeld. Een grote opslagruimte met recent vernieuwd dakraam en een ruime kamer aan de achterzijde die voorzien is van een groot nieuw HR++ kozijn, in zijn geheel geschilderd en vernieuwd d.m.v. vloer onderhoud.

Voorwaarden
- huursom € 2350 ex BTW
- huurtermijn in overleg
- aanvaarding kan per direct
- waarborgsom: ter grootte van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW
- jaarlijks conform de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens 2015=100
- huurovereenkomst van ROZ is van toepassing
.

Over deze woning

Locatie

Over dit object

Overdracht
Statusbeschikbaar
Prijs€ 2.350,00 p.m
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Hoofdfunctiewinkelruimte
Energie
EnergielabelC

Functie informatie

WINKELRUIMTE
Verkoop Vloeroppervlakte176 m²
Oppervlakte176 m²
Units Vanaf176
Aantal Verdiepingen3
Publieksgerichte Dienstverlening1
Detailhandel1
Showroom1
Frontbreedte420 cm
WelstandsklasseA1

Plan een bezichtiging

Vraag direct een bezichtiging aan voor deze woning. We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om een afspraak te maken.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies, Disclaimer en Privacy